Nokti

NEKA VAŠE RUKE OSTAVLJAJU UTISAK PREFINJENOSTI I ELEGANCIJE

Ruke uvek odaju koliko je jedna dama negovana. Prvo što će drugi primetiti na Vašim rukama su svakako nokti.
ZAKAŽITE MANIKIR
OJAČAVANJE, IZLIVANJE I NADOGRADNJA NOKTIJU GELOVIMA
Specijalnim UV gelovima ojačajte svoje nokte ili ih nadogradite i priuštite sebi lepe i uredne nokte u svako doba bez okrzanog laka.
Sada više ne morate da lakirate nokte svako veče, kao što su to radile naše mame i bake, dovoljno je da ojačate nokte gelovima i zaboravite na njih 3-4 nedelje. Nakon tog perioda, nokti zahtevaju reparaciju, te se radi tzv. korekcija kada se osvežava gel i pokriva izrastak nokta. Savršeno rešenje za sve zauzete žene kako bi im nokti bili uvek sređeni, a bez preteranog angažovanja oko istih.

U slučaju da želite duže nokte i za to postoji rešenje, postupcima nadogradnje ili izlivanja dobićete željeni oblik i dužinu, a nokti će imati potrebnu čvrstinu, pa mogu podneti stalan boravak ruku u vodi, slabije udarce i sl.

IZABERITE PRAVU USLUGU ZA SEBE

OJAČAVANJE NOKTIJU

Ukoliko želite svoje prirodne nokte da ojačate i stavite trajnu boju na njih, za Vas je onda ojačavanje noktiju UV gelom pravo rešenje. Priuštite sebi trajno lepe i sređene nokte.

NADOGRADNJA NOKTIJU

Nadogradnja noktiju se može vršiti na dva načina: lepljenjem tipsi ili izlivanjem odnosno produžavanjem nokatne ploče gelom. Oba postupka su kvalitetna i trajna. Nudimo Vam veliki izbor boja i ukrasa za nokte.

KOREKCIJA NOKTIJU

Preporučljivo je da se na svake 3-4 nedelje vrši korekcija noktiju bez obzira da li su ojačani ili nadograđeni. Tada se skida gornji sloj gela, priprema se izrasli deo nokta i ponovo ojačava uz mogućnost izbora druge boje.

GEL LAC

Gel lac je rešenje za trajan lak na noktima koji traje min 14 dana, ali nudi manje oštećenje prirodnog nokta od ostalih metoda trajnog lakiranja. Nudimo Vam veliki izbor boja trajnih lakova, posetite nas ili pozovite.

ZA JOŠ LEPŠE RUKE, NUDIMO VAM I PARAFINSKO PAKOVANJE