OPUSTITE SE I RELAKSIRAJTE UZ MASAŽU PO IZBORU

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska ili medicinska masaža, primenjuje se u cilju lečenja. Specijalnim masažnim tehnikama tretiraju se zamoreni i bolni mišići i na taj način im se doprema kiseonik i razni nutrijenti. Medicinske masaže se uvek rade u dogovoru sa stručnim licem, koje procenjuje koliko često i u kom vremenskom intervalu ih je potrebno upražnjavati.

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža se primenjuje u cilju odstranjivanja svih nepoželjnih ili štetnih posledica zbog pojačane fizičke aktivnosti Neophodna je kod svih sportsko-aktivnih ljudi i preporučuje se u svim programima za treniranje. Pomaže i kada su Vam mišići umorni, pa ih putem masaže opustite i rasteretite.

RELAKS MASAŽA

Malo blaža varijanta masaže od terapeutske je relaks masaža. Ona se često koristi i preventivno, da ne bi došlo do preopterećenosti i nakupljenog stresa u mišićima, što ume dovesti do bolnih i ozbiljnih problema. To je nežna masaža, koja podstiče cirkulaciju u celom telu. Nakon relaks masaže, osećaćete se odmorno i sveže i bićete puni energije.

Tretman sa HydroJet Medical je kombinacija tomplotne terapije i masaže.

Posebno masažno dejstvo proizilazi iz kruženja mlaznica pod pritiskom koje rotiraju ipod fleksibilne površine, što olabavi mišiće a istovremeno prijatna toplota prodire u duboke slojeve tkiva gde se pospešuje cirkulacija krvi.

Bez dodira sa vodom tretman se odvija na „suvo“.

Idealna antistres terapija.

Pogledajte kratak film o hidrotretmanu.